Kuulonsuojaus

Kuulonsuojaus on tarpeellista, jos taustamelun vuoksi ei toisen puheesta saa selvää metrin etäisyydeltä. Kuulosuojaimia käyttämällä voidaan vaimentaa ympäristön ääniä sekä suojautua liian voimakkaalta melulta.

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Kuulonsuojaimet suojaavat sinua melulta ja näin ollen vakaviltakin kuulovaurioilta. Suojaimet soveltuvat erityisesti esimerkiksi muusikoiden käyttöön, meluisaan työympäristöön, ja moottoripyöräilyyn. Pehmeät ja joustavat kuulonsuojaimet valmistetaan yksilöllisesti, joten ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti. Voit valita suojaimiin mieleisesi värin lukuisista eri vaihtoehdoista.

Kuulo- ja apuvälinepalvelun kuulonsuojaimiin kuuluu yhdet Dm- merkkiset suodattimet. Vaimennusvaihtoehdot suodattimissa ovat 15dB, 20dB tai 25dB. Lisävarusteena kuulonsuojaimiin on saatavilla erikseen myös niihin liitettävät kuulokkeet.

Saat meiltä nämä mahtavat kuulosuojaimet hintaan 250€ Tuotteeseen sisältyy yhdet suodattimet. Suojaimien toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta 250 €

Kuulonsuojaimet ryhmätilauksena

Tilatessasi isommalle porukalle kuulonsuojaimet saat alennuksen tuotteesta. Kysy asiasta enemmän toimipisteistämme.

Uimatulpat

Kuulo- ja apuvälinepalvelusta voi myös tilata yksilöllisiä uimatulppia, jotka tehdään kuulonsuojaimien tavoin korvan mallin mukaan. Uimatulpat estävät veden pääsyn korvakäytävään ja istuvat käyttäjälleen hyvin. Tulppia ei suositella käytettävän sukeltamiseen.

Hinta 150 €

Unitulpat

Yksilöllisesti valmistetut unitulpat takaavat hyvän yöunen. Tulpat vaimentavat kuorsauksen, liikenteen ja muut häiriöäänet. Unitulpat ovat valmistettu erittäin pehmeästä silikonista ja niitä on mukava käyttää läpi yön. Tulppiin on saatavilla monta eri värivaihtoehtoa. Varaa aika mallinottoon ja kysy lisää!

Hinta 150 €