Apuvälineasennukset

Palveluihimme kuuluvat myös apuvälineasennukset, joilla voidaan toteuttaa turvallisempi ja käytännöllisempi koti. Asennamme ja huollamme useiden vuosien kokemuksella huonokuuloisten hälytinjärjestelmät mallista ja merkistä riippumatta.

Toimintakyvyn ylläpitämiseksi elämän eri vaiheissa tarvitaan erilaisia apuvälineitä. Apuvälineiden tarve saattaa tulla myös yllättäen äkillisen sairauden takia. Taitavalla suunnittelulla ja oikein valituilla apuvälineillä voidaan helpottaa huonokuuloisen henkilön selviytymistä toimintaympäristössään. Apuvälineasennuksissa kiinnitämme erityistä huomiota huonokuuloisen asiakkaan ja hänen kotinsa asettamiin vaatimuksiin. Tavoitteena on esteetön ja turvallinen toimiminen omassa kotiympäristössä.

Asiantunteva asennus- ja asiakaspalvelu varmistaa täydellisen opastuksen ja vaivattoman käytön asennetuille laitteille. Panostamme asiakastyytyväisyyteen, joka näkyy nopeana ja erittäin kattavana palveluna.

Bellman & Symfon-apuvälineet

Esteetön ja turvallinen koti

Toimintakyvyn ylläpitämiseksi elämän eri vaiheissa tarvitaan erilaisia apuvälineitä. Vanhukset sekä muut erityisryhmät asettavat kodin toimivuudelle kovat vaatimukset. Apuvälineiden tarve saattaa tulla myös hyvinkin yllättäen äkillisen sairauden takia. Taitavalla suunnittelulla ja apuvälineillä voidaan helpottaa kuulovammaisten normaa­liarkea.

Apuvälineasennuksissa kiinnitämme erityistä huomiota kuulovammaisen asiakkaan ja kodin asettamiin vaatimuksiin. Tavoitteena on esteetön ja turvallinen toimiminen omas­sa kotiympäristössä.